|
|
![]() ![]() ![]() |
| ~Paola_Rey~ |
Posted: July 24, 2007 01:01 pm
|
![]() Administrator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Admin Posts: 2530 Member No.: 1 Joined: October 17, 2006 |
Задавайте ги свойте въпроси свързани с форума!
-------------------- ![]() ![]() Весела Коледа и Щастлива Нова Година от мен, Паола Рей и Алфонсо Баптиста! =) |
| Сладкиш |
Posted: September 10, 2007 04:56 pm
|
|
Супер потребител ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 61 Member No.: 240 Joined: September 10, 2007 |
Ами искам да питам Химена какъв е скайпа и?
|
| Химена |
Posted: October 01, 2007 04:54 am
|
||
![]() Супер модератор ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 1381 Member No.: 2 Joined: October 17, 2006 |
Такива въпроси се задават по ЛС(важи за всички).Тук ще ни питате за неща свързани с форума. -------------------- Промила 5 в кръвта ми е алкохола..
Влюбих се аз до живот... ![]() Вкарал е той в ума ми тази отрова..дето и викат любоов! |
||
| Mariцa Ferer |
|
![]() Когато съмне ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 411 Member No.: 31 Joined: November 10, 2006 |
Искам да попитам, дали ще сменяте логото на форума? Само от любопитство, защото е хубаво да се разменят
-------------------- ![]() ![]() ![]() |
| ~Paola_Rey~ |
Posted: October 03, 2007 02:35 pm
|
||
![]() Administrator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Admin Posts: 2530 Member No.: 1 Joined: October 17, 2006 |
Найстина хубаво е когато има разнообразие!За сега не мисля да сменям логото защото нямам подходящо, но ако някой намери лого, подходящо на скина и дизайна на форума нямам нищо против да го променя! -------------------- ![]() ![]() Весела Коледа и Щастлива Нова Година от мен, Паола Рей и Алфонсо Баптиста! =) |
||
| Химена |
Posted: November 15, 2007 06:27 pm
|
![]() Супер модератор ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 1381 Member No.: 2 Joined: October 17, 2006 |
Симона я виж кво става,защото не мога да виждам коментарите които съм побликувала последно и част от тези,които са побликували преди мен и така стават обърквания в темите.
-------------------- Промила 5 в кръвта ми е алкохола..
Влюбих се аз до живот... ![]() Вкарал е той в ума ми тази отрова..дето и викат любоов! |
![]() |
![]() ![]() ![]() |