|
|
![]() ![]() ![]() |
| ~Paola_Rey~ |
|
![]() Administrator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Admin Posts: 2530 Member No.: 1 Joined: October 17, 2006 |
Здравей,Жулиета!Още веднъж ти благодаря, че прие поканата ми да отговаряш на нашите въпроси.
1/ Как си? 2/ Кой беше любимият ти предмет в училище? 3/ Кой е любимият ти стил музика? 4/ Би ли отказала да дадеш автограф на някой твой фен? 5/ Какво мислиш за форума? Харесва ли ти? 6/ Ако получиш покана за участие в "Имаш поща" ще отидеш ли? 7/ Коя е последната книга, която прочете? 8/ С колко завърши 12 клас? 9/ От какво се притесняваш най-много? 10/ Какво мислиш за Димана? 11/ Кой е най-хубавият подарък, който някога си получавала? 12/ Коя според теб е най-голямата звезда на Пайнер? 13/ Харесваш ли външния си вид и ако имаш възможност би ли променила нещо в него? 14/ С какво се занимават родителите ти? 15/ Подготвяш ли някакви изненади за феновете си? Целувки -------------------- ![]() ![]() Весела Коледа и Щастлива Нова Година от мен, Паола Рей и Алфонсо Баптиста! =) |
| Химена |
Posted: October 23, 2007 02:58 pm
|
![]() Супер модератор ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 1381 Member No.: 2 Joined: October 17, 2006 |
Здравей, Жулиета.
1.Как обичаш да те наричат? 2.Защо реши да станеш изпълнител точно на музикална компания Пайнер,а не на някоя друга? 3.Имаш ли си сериозен приятел? 4.Би ли приела покана от някой твой фен за среща? 5.Коя зодия си? 6.В кой квартал живееш?(Може и да не ми отговориш на този въпрос,ако искаш,все пак е лично). 7.Искаш ли да се запознаем и някой ден може би да се видим? 8.Как се казва най-верния ти фен? 9.Вредни навици? 10.Любима марка автомобил? Чаоо,целувкиии! -------------------- Промила 5 в кръвта ми е алкохола..
Влюбих се аз до живот... ![]() Вкарал е той в ума ми тази отрова..дето и викат любоов! |
| Габи |
Posted: October 23, 2007 04:10 pm
|
|
Море от любов ![]() ![]() Group: Members Posts: 99 Member No.: 51 Joined: December 04, 2006 |
Здравей,Жулиета!Поздравления за песните,които правиш!
1.Имаш ли е-майл и как е? 2.Какво за теб за феновете? 3.Ако разбереш,че имаш фенове,които нямат голями финансови възможностти,да дойдат на твое участие и да си купят албума,би ли им го подарила? 4.Как поддържаш веждите си? 5.Би ли отказала автограф? 6.Искаш ли да се видиш на корицата на списание? Чао. -------------------- ![]() Търся си приятели!Който желае да се запознаем-лс! |
| rosidencheva |
Posted: October 23, 2007 06:48 pm
|
|
Новичък ![]() Group: Members Posts: 7 Member No.: 254 Joined: October 11, 2007 |
1*по какъв начин може да общуваме със тев 2*би ли ме намерила в скайпа rosidencheva се пиша 3*кой е автора на ех живот 4*искаш ли да станем приятелки? 5*обичаш ли да ходиш по дискотеки и по кръчми? 6* кога за първи път има гадже ? 7*би ли ми пратила автограф ул.димитър константинов 39 вх.a eт.2 ап.4 п.код 5800 гр.плевен за росица денчева мерси предварително с обич роси |
| oPaSnO^{F} |
Posted: October 23, 2007 08:15 pm
|
![]() Пияна от любов ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 638 Member No.: 12 Joined: October 21, 2006 |
Ами ако може два автографа за мен и сестра ми
На адрес : гр. Севлиево, 5400, ул. Отец Паисий 11 за Моника и Христиана Бъчварови Ми мисля , че другите момичета са ти задали достатъчно въпроси .Искам само да ми кажеш ще изпратиш ли автографите :* -------------------- |
| Вилитоо |
Posted: October 24, 2007 05:57 am
|
![]() "Аватар на годината" ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 1000 Member No.: 80 Joined: December 28, 2006 |
Жули,здрасти!
1.Как ти казват на галено? 2.Четеш ли списания? 3.Кое е любимото ти? Е ако се сетя още нещо-ще пиша -------------------- ![]() |
| paola_rei |
Posted: November 18, 2007 11:36 am
|
|
Супер потребител ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 34 Member No.: 210 Joined: July 06, 2007 |
здрасти жилиета!
1 имаш ли домашен любимец 2 ако някой фен ти почука на вратата ще ми отвориш ли ? за сега е това ако се сетя нещо др ще ви пиша пак |
| love is |
Posted: November 18, 2007 11:42 am
|
![]() Море от любов ![]() ![]() Group: Members Posts: 124 Member No.: 28 Joined: November 07, 2006 |
Здравей Жулиета!
1.Колко песни записани имаш до сега? 2.Как се казват? 3.Имаш ли си домашен любимец?Името му. 4.Имаш ли си приятел? 5.На какъкв стил ще залагаш занапред-откъм песни и визия? 6.На коя песен ще е следващия ти видеоклип? 7.Пожелай ми нещо -------------------- ![]() |
| rosidencheva |
Posted: January 28, 2008 05:54 pm
|
|
Новичък ![]() Group: Members Posts: 7 Member No.: 254 Joined: October 11, 2007 |
знаете ли жулиета кога ще ни посети
|
| Вилитоо |
Posted: February 20, 2008 03:08 pm
|
||
![]() "Аватар на годината" ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 1000 Member No.: 80 Joined: December 28, 2006 |
ще дойде,може да е заета -------------------- ![]() |
||
| Обичам*Преси*Жули |
Posted: March 10, 2008 08:43 pm
|
|
Новичък ![]() Group: Members Posts: 5 Member No.: 294 Joined: March 10, 2008 |
Първо искам да те поздравя за клипа на "Колекция от сърца" , както и за самата песен , страхотни са! Ти си една от любимите ми певици , още със първата си песен "Ех живот" ме впечатли. Ти си най-добрата от новите таланти! Много си красива и сладка и пееш страхотно *Ето и мойте въпросчета* 1.Какво мислиш за Преслава и познавате ли се лично? 2.Коя зодия си? 3.Кога и къде си родена? 4.Мислиш ли че вече имаш големи и верни фенове? 5.Имаш ли скайп? и ако може да ми го дадеш 6.Най-важното нещо в живота за теб е...? 7.Кое е любимата ти поп-фолк певица? Чао Жулиета, много поздравчета и целувки от мен Желая ти много фенове , много хитове и много лични и професионални успехи! Обичкам те!!! Симона Ивова от град Монтана. -------------------- ![]() Ти си първа в моето сърце |
| rosidencheva |
Posted: July 02, 2008 06:09 am
|
|
Май няма да ни посети
|
![]() |
![]() ![]() ![]() |